Hans Langbroek,raadslid voor Het Enkhuizer Alternatief

   

In een tijd van universeel bedrog is het spreken van de waarheid een revolutionaire daad (George Orwell)

Maandag 24-7 t/m zondag 30-7-2006

Tot en met vrijdag de 28e mooi op vakantie geweest en weer thuisgekomen. Het besef dat maandag alweer gewerkt moet worden laat net als vorig jaar merken dat n week zomervakantie per jaar toch wel wat aan de korte kant is, maar hoe het is is het. That's life. Als je het anders wilt dan moet je wat anders gaan doen.
Zo na terugkomst van vakantie lees ik op allerlei internetplekken dat er van alles aan de hand schijnt te zijn omtrent Jan Baas en z'n aanstelling in Zaanstad. Op het NHD-forum is een hele rits reacties over het item verwijderd, en er is commentaar op van alles. Ook over z'n tijd in Wieringen. Ik vraag me af wat er nu eigenlijk aan de hand is allemaal. Maar hoe het ook zij, de twee jaar in Enkhuizen heeft hij als burgemeester wl een goede klus geklaard in ieder geval. Daar is geen twijfel over mogelijk! Dat heb ik als raadslid met eigen ogen voor me zien gebeuren. Al is dat gedoe over de locatie van de nieuwe coffeeshop wl iets waar ik het totaal niet mee eens geweest ben, maar dat is in de commissies en op deze site uitgebreid verwoord. Maar alles heeft nu eenmaal twee of meerdere kanten, en dat allemaal heel eenzijdig bekijken vind ik niet okee. Wie zonder zonde is...
In de krant las ik dat de hittegolf augustus niet gaat halen. Dat is wel mooi met werken straks, het gaat allemaal wat soepeler dan. Ik denk dat de agrarirs het ook niet zo erg vinden, en smartelijk op een tijdje hemelwater wachten! Al zou het wel wat laat zijn vermoedelijk.