Hans Langbroek,raadslid voor Het Enkhuizer Alternatief

   

In een tijd van universeel bedrog is het spreken van de waarheid een revolutionaire daad (George Orwell)

ANBO afdeling Enkhuizen
(21 december 2004)

De ANBO is d bond voor 50-plussers, van en voor senioren die zich ongeacht hun geloof of politieke overtuiging willen aansluiten bij een sterke, onafhankelijke organisatie; een organisatie die streeft naar zelfstandigheid en keuzevrijheid in wonen, zorg, mobiliteit en activiteiten, en beschikbaarheid van betaalbare voorzieningen op die terreinen.
De ANBO zet zich zowel op landelijk, provinciaal als gemeentelijk niveau in om, samen met andere organisaties, de sociale, materile en culturele positie van vijftig-plussers in de samenleving te verbeteren.
De ANBO telt bijna 180.000 leden en circa 575 lokale afdelingen, verspreid over heel het land.

Net zoals in de rest van Nederland stijgt ook in Enkhuizen het aantal vijftig-plussers gestaag. Het is daarom noodzakelijk dat wij onze krachten bundelen om op die manier zaken die voor ons belangrijk zijn voor elkaar te krijgen.
En van de middelen daartoe is het lid worden van de ANBO. De Bond voor 50-plussers!

Voor informatie: ga naar de site van de [ANBO-Enkhuizen], hier vindt u ook een email-adres van de ANBO-Enkhuizen. Ook kunt ook de site van de [ANBO-landelijk] bekijken.
Op de site van ANBO-Enkhuizen vindt u ook informatie over Stichting Senioren Overleg Enkhuizen (SOE), dus u wordt als oudere op deze site de weg gewezen naar verschillende informaties voor ouderen.

Natuurlijk kunt u de ANBO-Enkhuizen ook anders bereiken, en wel op het volgende adres en telefoonnummer:

ANBO afdeling Enkhuizen
Snouck van Loosenpark 37
1601 ES Enkhuizen
tel. 0228 322349