Hans Langbroek, raadslid voor Het Enkhuizer Alternatief

   

In een tijd van universeel bedrog is het spreken van de waarheid een revolutionaire daad (George Orwell)

Gezocht: medestrijders!

(26-6-2005)

 

Geachte lezer,

 

Via deze weg zoek ik medestrijders! Mensen die samen met mij een groep willen oprichten tegen het ongebreidelde, ongewenst gebeurende ondanks duidelijk aangeven van liever niet driemaal-op-de-wang-zoenen!

 

De mensen die net als ik een afkeer hebben van dit ongewenst op zich af zien komen van een biologische carnavalsoptocht bestaande uit een scala van snorren, pukkels, koortslippen en verkoudheidsvirussen begrijpen wat ik bedoel. En zelfs als voorgaande dingen niet aan de hand zijn: je wilt het gewoonweg niet! Alle remedies zijn door de meesten geprobeerd: met je arm stijf vooruit duidelijk aangeven dat je een hand wilt geven, je hoofd wegtrekken, met afgewend gezicht de ander benaderen, koel en afwerend kijken en ga zo maar door…. Niets helpt! Al zou je je arm bij de elleboog in een hardhouten spalk intapen, de brute kracht van de zoenterroristen zorgt ervoor dat zo’n spalk buigt als een grasspriet bij windkracht 12! Zelfs zéggen dat je het niet wilt wordt afgedaan met een: “Och kom zeg, niet zo lullig doen hoor!” Het is ongelooflijk, en het zoenen onafwendbaar.

 

Verjaardagen, bedrijfsfeestjes, recepties, huwelijksfeesten en het tegenkomen van wie dan ook worden bezegeld met een ongepaste amicale zoenterreur! Het lijkt me daarom uitermate gewenst om daar eens iets tegen te doen. Aangezien zoiets nooit op enorme schaal kan, is mijn vraag of er mensen zijn, potentiële medestrijders, die in zijn voor het oprichten van een Westfries Antizoen Front. Met advertenties, laten vervaardigen van antizoenbuttons, stukjes op internet zoals dit stukje etc kunnen we deze WAF bekendheid geven. Waardoor er automatisch steeds meer mensen zich bewust worden van het feit dat er een substantieel aantal mensen is dat niet zomaar driemaal ‘op de wang gekledderd’ wil worden! En dat je zoiets dan ook niet moet doen als iemand aangeeft dat hij dat niet wil!

 

Dus: gemotiveerde mensen met aanleg voor organisatie (wat ik helaas niet in ruime mate heb), DOE IETS!

 

Langzaam ten einde raad,

 

Hoogachtend, Hans Langbroek.