Hans Langbroek,†raadslid voor Het Enkhuizer Alternatief

   

In een tijd van universeel bedrog is het spreken van de waarheid een revolutionaire daad (George Orwell)

Discriminatie op internet

(28-12-2005)

 

Op internet komen allerlei vormen van discriminatie voor. Uitspraken, websites, nieuwsgroepen: in al dit soort vormen wordt tegenwoordig haat verspreid tegen welke bevolkingsgroep dan ook op deze wereld.

Internet is een openbaar medium, net als kranten of televisie en radio dat zijn. Toch is de vervuiling door de anonimiteit die gewaarborgd kan worden niet van de lucht. Je hebt bijvoorbeeld de rechts-nationalistische site van [Stormfront]  waar het blankzijn verheerlijkt wordt. Ook [hier] is discriminatie aan de orde van de dag in discussies. Zo circuleren er honderden sites. Het heeft allemaal niets meer met vrijheid van meningsuiting te maken.

Voor discriminatie op internet kan aangifte gedaan worden via [Meldpunt]

Onderstaand bericht uit de media veroorzaakte weer eens een golf van dingen waar een krant of TV-zender bijkans voor opgeheven zou worden [op deze site] 

Onderstaand het bericht en de reacties, inclusief de spelfouten. Via [Meldpunt] heb ik hier dus maar eens aangifte van gedaan, ik vind sommige dingen gewoon te ver gaan. De vrije communicatieruimte vervuilt tť erg op deze wijze, en het is niet voor niets verboden:

 

CAIRO - De leider van de grootste oppositiebeweging in Egypte, Mohammed Mehdi Akef van de Moslim Broederschap, heeft donderdag in een verklaring de Holocaust Ąeen mytheĒ genoemd.

De uitspraak is vermoedelijk geÔnspireerd door de Iraanse president Ahmadinejad. Die loochende recentelijk eveneens de Holocaust, de moord op de joden tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De genocide leidde in Europa na de oorlog tot een uittocht van overlevende joodse Europeanen naar het Britse mandaatgebied Palestina. Daar stichtten zij in de tweede helft van de jaren veertig IsraŽl.

Tal van Palestijnen en andere Arabieren bestrijden niet alleen die staat, maar betwisten ook de beweegredenen die de joodse kolonisten hebben aangevoerd om zich in Palestina te vestigen.

Akef keerde zich voorts tegen de Verenigde Staten als steunpilaar van IsraŽl, dat hij eerder deze maand een entiteit noemde die niet in de regio hoort en een kanker die moet worden verwijderd.


http://www.telegraaf.nl/buitenland/3...olocaust_.html

Reacties op dat bericht:Ik denk zelf dat de Joden de 2de wereld oorlog hebben uitgelokt, om daarna de Joodse staat uit te roepen in Palestina.

 

Joden hebben geen belang bij het oplossen van conflicten, ze kunnen het zelfs in de loop van de tijd een derde wereld oorlog beginnen.

 

Zielig hoor ik geloof ook niks van de Holocaust ze wilden gewoon een plaats hebben voor die joden

 

Nu ben ik gek en ik moet normaal doen??????
Tatoeages? is dat een wetenschappelijk bewijs?
Doe normaal joh, en meet niet met twee maten. Holocaust is verzongen door de Joden om zielig over te komen zodat ze Palestina kunnen krijgen. Dit is mijn menig en je moet geloven in de vrijheid van meningsuiting.

 

Er hebben nooit vergassingen plaats gevonden . dat is stukje rusische propaganda.Wat door het westen en de joden zelf gretig is over genomen

 

De Joden zijn goed in het verspreiden van leugens. Zo overtuigen ze veel mensen door middel van leugenachtige Hollywoodfilms. Zoals die vuile Jood Steven Spielberg veel anti-Duitse films heeft gemaakt, en nu komt er nog een anti-Palestijnse film van 'em uit, genaamd 'Munich'. Daar schets hij de babymoordenaars van de Mossad als 'helden' en 'mensen met een goed hart'.

Die smerige Zionisten hebben de holocaust verzonnen om zo Arabisch grondgebied te bezetten. De holocaust heeft nooit plaats gevonden. De holocaust is simpelweg een mythe.

 

Jep, de holocaust heeft nooit plaats gevonden. Stapels documenten geschreven door de Zionisten zelf. Beeldmateriaal die vervalst is door smerige Joodse flimmakers. Homo's en zigeuners werden toendertijd door elk weldenkend mens afgemaakt, dus dat was heel normaal in die tijd.

Kinderen krijgen hier leugenachtige verhalen voor geschoteld over de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog, in de perspectief van de Zionisten en hun vuile bondgenoten. De andere kant word nooit gehoord, omdat het een taboe is. Dat zegt genoeg.

 

Ik ben geen Nederlander, reetkever. Gelukkig maar...ik heb nog nooit zo een laffe volk meegemaakt zoals de Hollanders.

 

Ik geloof niet in de holocaust, maar wel in die 11 stinkende atleten die in Duitsland werden gegijzeld en gedood door de helden van de Zwarte September !
De beste Olympische Spelen ooit
!