Hans Langbroek,raadslid voor Het Enkhuizer Alternatief

   

In een tijd van universeel bedrog is het spreken van de waarheid een revolutionaire daad (George Orwell)

Hallo, ik ben Hans Langbroek. En u?

(6 april 2008)

 

Hallo, ik ben Hans Langbroek. Mn gedachten des levens hebben enige overeenkomst met de leer van het Zenboeddhisme, en ik heb me op het Pad begeven vanwaar geen terugkeer mogelijk is. In de ogen van een moslim of een christen ben ik een ongelovige of een heiden, of beide. In de ogen van een complete athest ben ik een onmogelijke zwever. De Hare Krishna roept me na: Hare Krishna, hare Rama, Hare Hare.

 

Hallo, ik ben Hans Langbroek. Mn gedachten des levens hebben me doen besluiten athest te worden. In de ogen van een moslim of christen ben ik een ongelovige of een heiden, of beide. In de ogen van een Zenboeddhist ben ik iemand die zoekt, maar het Licht nog lang niet nabij is, of misschien juist wel. In de ogen van een complete athest ben ik een onmogelijke zwever. De Hare Krishna roept me na: Hare Krishna, hare Rama, Hare Hare.

 

Hallo, ik ben Hans Langbroek. Mn gedachten des levens hebben me doen bekeren tot de islam en Allah als de Hoogste te aanvaarden. In de ogen van een christen ben ik een heiden, of een ongelovige, of beide. In de ogen van een Zenboeddhist ben ik iemand die zoekt, maar het Licht nog lang niet nabij is, of misschien juist wel. In de ogen van een complete athest ben ik een onmogelijke zwever. De Hare Krishna roept me na: Hare Krishna, hare Rama, Hare Hare.

 

Hallo, ik ben Hans Langbroek. Mn gedachten des levens hebben me doen besluiten mezelf en mn hart aan Jezus te geven. In de ogen van een moslim ben ik een ongelovige of een heiden, of beide. In de ogen van een Zenboeddhist ben ik iemand die zoekt, maar het Licht nog lang niet nabij is, of misschien juist wel. In de ogen van een complete athest ben ik een onmogelijke zwever. De Hare Krishna roept me na: Hare Krishna, hare Rama, Hare Hare.

 

Hallo, ik ben Hans Langbroek. Mn gedachten des levens hebben me het Licht van Krishna doen zien, en me de Bhagavad-Gita doen lezen. En keer in de maand sex vind ik genoeg, de rest is Krishna. In de ogen van een moslim of christen ben ik een ongelovige of een heiden, of beide. In de ogen van een Zenboeddhist ben ik iemand die zoekt, maar het Licht nog lang niet nabij is, of misschien juist wel. In de ogen van een complete athest ben ik een onmogelijke zwever.

 

Bij deze nogmaals mn oproep: Ongelovigen, heidenen en een ieder die zich niet gebonden acht aan een georganiseerd geloof, verenigt u! Wij zijn toch allen n?! Laat dan dat n zijn, laat dan hetgene dat u allemaal zegt na te streven, laat dan die ne mensheid die er is, ook eens in al zn enorme en mooie diversiteit werkelijk n zijn!

 

Hans Langbroek