Hans Langbroek,raadslid voor Het Enkhuizer Alternatief

   

In een tijd van universeel bedrog is het spreken van de waarheid een revolutionaire daad (George Orwell)

Feest!

(7-5-2011)

 

Hoera! Osama bin Laden, de Satan van het Westen, is doodgeschoten! Zonder uitzondering hebben de Westerse leiders hun opluchting en blijdschap niet onder stoelen of banken gestoken over deze heuglijke boodschap. Ook het zinledig gepeupel, waartoe ikzelf duidelijk behoor, heeft met blijdschap dit feest der rechtvaardigheid in dronken euforie tot zich genomen!

 

Het is duidelijk dat personen die ter faveure van het belang dat ze nastreven op grote schaal onschuldige mensen laten doden en verwonden, die met rcksichtslose gewetenloosheid op grote schaal de onschuldige en waardevolle levens van velen verwoesten en vernietigen, en die door hun goddeloos psychopatische daden aan de basis staan van vernietigende oorlogen, uiteindelijk gevonden zullen worden door de Heilige Kogel der Wrake!

Die Heilige Kogel moet natuurlijk wl door iemand afgevuurd worden.

 

Maar in ieder geval: de weg is blijkbaar opengesteld tot het middels Heilige Wraakkogels opruimen van gewetenloze lieden die jaar in, jaar uit vanuit het (eigen)belang dat ze nastreven vele medemensen het lot bezorgen van vroegtijdig sterven, ongeneeslijk ziek te worden, in oorlogen en slachtpartijen betrokken te worden, gehandicapt het leven door te moeten, en in uitzichtloze levenssituaties terecht te komen.

Toevallig heb ik [hier] een duidelijke categorie van deze lieden beschreven. Maar k een aantal kwaadwillende grootgrutters in uw geld, genaamd grootbankiers, behoort tot deze categorie. Of booswichtversies van groothandelaren in de eerste levensbehoeftes van deze tijd als bijvoorbeeld brandstoffen.

 

Al deze kwaadwillenden veroorzaken hetzelfde als de heer Bin Laden, zonder aanziens des persoons. De heer Bin Laden doodde ook gewoon geloofsgenoten als hij dat nodig achtte, of stortte ze in het verderf.

Het feit dat de middelen die deze andere booswichten gebruiken om hun vuige doelen van eigenbelang (en niets anders!) te bereiken in eerste en zelfs tweede beschouwing minder opvallend zijn dan wapengekletter, doet niets af aan het uiteindelijke resultaat. En dat laatste is waar het om gaat zeggen ze toch altijd?

Als deze boosaardige lieden niet gearresteerd worden, of doodgeschoten bij militaire acties, dan is de actie tegen de heer Bin Laden ook niet legitiem. Als die actie wl legitiem is, dan is het wat mij als machteloze burger zijnde onduidelijk waarom die actie dan niet ook tegen die anderen ondernomen wordt.

Het feit dat deze gewetenlozen het gespreide zachtdonzen financile bedje creren voor politici die uit de politiek stappen, mag toch niet de reden zijn dat ze anders behandeld worden dan de heer Bin Laden. Zo ja en toch wel, dan is de actie tegen de heer Bin Laden niets anders dan moord. Een moord waar ik als machteloze burger zijnde weliswaar begrip voor op kan brengen, maar wl een moord.

Het opent de morele weg voor nieuwe versies van vroegere organisaties als Brigate Rosse, Rote Armee Fraktion, Cellules Communistes Combattantes, RaRa, en allerlei woeste anarchistengroepen, om k leed en verwoesting brengende personen en organisaties op harde wijze aan te mogen pakken als blij met Osamas dood zijnde overheden dat niet doen.

 

Volgens mijn kleine mening is de Doos van Pandora geopend wat betreft gebruik van ng meer geweld. Maar de tijd zal het leren.

Voorlopig gaat Nederland een warm voorjaar tegemoet waarin de vogeltjes hun nesten uitbroeden, er weer allerlei mooie bloemetjes bloeien, kindertjes weer gezond buiten spelen ipv bleek achter computerschermen zitten, en de Pauw en Wittemannen kwijlend van zoveel moord en doodslag hun deskundigen in ellende aan het woord kunnen laten in hun programma.

 

Hans Langbroek