Hans Langbroek, raadslid voor Het Enkhuizer Alternatief

   

In een tijd van universeel bedrog is het spreken van de waarheid een revolutionaire daad (George Orwell)

Deutschland schafft sich ab
(7 april 2011)

Als men [dit artikel] leest dan rijzen de haren je te berge. De potentiële implicaties zijn legio als je het doortrekt naar andere zaken, en door dit soort dingen zijn er wel degelijk grote redenen om wantrouwen naar de Europese overheden te hebben wat betreft gelijkvormigheid in de toepassing van landswetten. Het is m.i. inderdaad de poort naar de "Abschaffung" van dat Duitse wetten voor iedereen gelijk dienen te gelden.

In dit geval hebben in Duitsland anderen zich in ieder geval duidelijk niét aan wetten te houden waar de Duitsers zélf zich wél aan moeten houden. De dames en heren Duitsers moeten eens ophouden met dat idiote WOII-schuldcomplex, en met beide benen terug op aarde komen. Die oorlog is 72 jaar terug begonnen, en 66 jaar terug al afgelopen.
De Duitsers hoeven niet het sofste en politiek correctste jongetje van de klas te worden, dat woont al in Nederland en Frankrijk.
Duitsland is de economiebakermat, wetenschapsbakermat, cultuurbakermat en cultuuridentiteit van Europa, en moet dat ook blijven. Zonder Duitsland geen Europa.

Afkeurenswaardig deze gelegaliseerde wetsongelijkheid voor inwoners van Duitsland, en de samenleving splijtend op een wijze waar iemand ooit spijt van krijgt. Ik hoop dat die spijt bij de juiste personen op het hoofd geladen zal worden
Maar stukje bij beetje krijg ik er zelf ook de balen van als ik dit soort dingen lees. Het klopt gewoon niet.